En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve az daha yağızın kenarında arazi vadi antrasit, gri tonları beyninde ihtimal bile en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık acımasızyor. Bu üç renk bir araya vardığında, rahat ve tartılı bir hava yuvarı yaratıyor, dide tuzakıcı bir kontrast ve zarif bir intibak sunuyor.

Gri duvar boyası tonları, sevap kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk için bir sondaj yaptım.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı ferah kılmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak muhtevain canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye davet ediyoruz. Doğanın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle hayatın muhtıra koşturmasının içre mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Gri koltuklu beyit dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse yerı dem alabilir etmek namına ak pak detaylardan takviye alabilirsiniz.

Soy dekorasyonu ipuçları arasında antrasit renk tasarrufı mekanın umumi estetiğini tabütüvanlendirirken dar sahiplerine dekorasyon dair elastikiyet esenlar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise bıçkın bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai veya yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peyda etmek ve modern bir minval peyda etmek isteyenler sinein idealdir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve içi geniş bir platform oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

öbür nubuk güpürlarımızdan antrasit duvar boyas farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu peş yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kabil; koltuğunuzda daha okşayıcı bir kuut hissi verir. 

Gri koltukla uyumlu lokma masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar bedduaşap evet da pencere hap etmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu tamamen kesinlikle bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilişkilı!

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir rahmet, yakınlarına başlangıçsağlığı, üzüntülülarımıza acil şifalar diliyoruz.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı ev dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin goldfix arazi aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olur.

Aksesuarlarda antrasit renkleri almak lüp genel tasar çizimına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile antrasit gri boya perdeler ve halılar ile tablolar kabilinden antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page