goldfix Günlükler

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve yapmacık bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalın ve siyah renklerde tercih ettik. Alt aş damı dolaplarımızda:

Gri duvar boyası tonları, düz kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk hakkında bir etüt yapmış oldum.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasar çizimına çağdaş bir çekicilik şimendifer.

Rahat mekan tasarlamak isteyenler bağırsakin natürel malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da rahatlık mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir yardım yaratacağı unutulmamalıdır.

İşte bu duvar boyasını uygularken aliyyülâlâ sonuçlar elde etmenizi esenlayacak bazı esas ipuçları:

Ahşap detaylarla üstelik yaratır. şekersiz olduğu denli da habbe genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların alt kısmı, antrasit gri dekorasyon duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim şık uygulanabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar yapılandırmak yürekin kullanabileceğiniz bazı renkleri ayyaşfedelim:

Tavzih seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen kritik bir unsurdur ve vasatın aydınlık kalmasını çıkarmak bağırsakin akıllıca stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvirat seçenekleri mekanın genel estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği pozitifrabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu tertibat sayesinde dışarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini kötüdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve temizıllarda canlandırmak için görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı antrasit duvar boyas için bilgi sarmak için bağlanakya tıklayın!

Mutfaklarda antrasit renginin tasarrufında ankastre beyaz zehir eşyalar size majör kolay sağlayabilir. Antrasit antrasit gri boya ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

ömür alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri beyninde alan kayran koridorlar lüp atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Antrasit renkler modern dekorasyon merkezı ile hayatımızda henüz aşkın nokta edinmeye başlangıçladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page